Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş, Adana’nın Seyhan İlçesi’nde faaliyet gösteren Star Akademi Spor Kulübü’nü ziyaret etti. 

Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halit Yılmazel’in de hazır bulunduğu ziyarette Star Akademi Spor Kulüp Başkanı ve Muay Thai Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade ve kulüp yöneticileri tarafından çiçekle karşılanan Vali Mahmut Demirtaş, sporcuların gösterisini izledi.

Vali Mahmut Demirtaş ise, sporcuların gerek bedensel, gerekse ruhsal yönden gelişmesinin yanında, gençlerin ülkede ve Dünya’da başarılara imza atmalarına katkıda bulunan Star Akademi Spor Kulübü yöneticilerine, eğitmenlerine ve spora gönül veren gençlere teşekkür etti. 

Vali Demirtaş’a kulübün faaliyetleri hakkında bilgi veren Muay Thai Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade, “Sayın Valimizi aramızda görmek, sporcularımıza büyük bir moral ve güç verdi. Son yıllarda kentimiz muay thai branşında önemli gelişimler elde ettik. Bu başarılarımızı arttıracağımıza inanıyorum” dedi.

 Şahade, kulüp olarak Türkiye ve Dünya Şampiyonalarında sporcuların bir çok kez derece yaptığını belirterek, Star Akademi’nin bu günlere gelmesinde emeği olan herkese teşekkür etti.

Ayrıca Sayın Valimiz Demirtaş, başarılı sporculara spor malzemeleri hediye ederek, tatlı ikram etti