Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Ömer Çelik, inşaatı devam eden  33 bin kişi kapasiteli Adana  Şehir Stadyumu incelemelerde bulundu.

 Beraberinde,Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel ile kamu kuruluşu temsilcileri ile birlikte kentteki incelemelerini sürdüren Avrupa Birliği Bakanı Sayın Ömer Çelik, inşaatı devam eden  Adana  Şehir Stadyumu’nu ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. 

Stadyum içinde çalışmaları inceleyen AB Bakanı Sayın Ömer Çelik burada yaptığı açıklamada stadyumun UEFA standartlarını karşıladığını belirterek, "Yabancı maçların rahatça oynanabileceği, seyircilerin yağmur ve olumsuz hava koşullarından etkilenmeden oyunlarına devam edeceği bir yer haline geliyor. Yabancı takımların otobüslerle sahanın içerisine kadar gelmesi ve hem buraya gelişte hem de dağılma sırasında vatandaşların konforlarının sağlanması rahat etmesi için her türlü şey düşünülmüş. İnşallah önümüzdeki sezon açılışını yapacağız" diye konuştu.