Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, geçtiğimiz hafta İstanbul'da gerçekleştirilen Vücut Geliştirme Türkiye Şampiyonası'nda birinci olan Zeki Zeka ile Atletik Canon Spor Kulübü Başkanı Nihat Söyler’i kabul etti.

Ataşbak, Zeki Zeka'ı antrenörü Nihat Söyler ile makamında kabul ederek, daha başarılı olması için gerekli desteği sağlayacağını söyledi.

Son dönemde tüm branşlarda Adanalı sporcuların başarılı olduklarını belirten Ataşbak, “200’ü aşkın sporcu arasından Türkiye Şampiyonluğu oldukça önemli bir olay. 8 Türkiye Şampiyonluğu ve Avrupa ikincisi olması kolay bir şey değil. Genç sporculara örnek olacak başarılara sahip olması bizleri mutlu ediyor.  Gelecek ay milli takım ile birlikte dünya şampiyonasına katılması gurur verici. Zeki Zeka kentimizin adını Dünya Şampiyonasında başarı ile temsil edeceğine inanıyorum” dedi.

Adana’nın uluslararası arenada sesini duyuran tüm sporcu ve kulüplere gereken hassasiyeti gösterdiklerini ifade eden Ataşbak, başarılarından dolayı tebrik etti.

Atletik Canon Spor Kulübü Başkanı Nihat Söyler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ataşbak’dan her koşulda destek gördüklerini belirterek, teşekkür etti.

Söyler,  Zeki Zeka'ın uzun yıllardır bu sporu yaptığını, ifade ederek, " Bu süreçte 8 Türkiye Şampiyonluğu ve Avrupa ikinciliği elde eden sporcumuzun milli takımla bu başarısını yukarı taşıyacağına inanıyorum. Gelecek desteklerle sporcumuz mutlaka iyi yerlere gelecektir " diye sözlerini tamamladı.

Bu arada ziyarette Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel'de hazır bulundu.