Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Masterler Atletizm Kulübü üyelerinin sağlıklı yaşama ve gençlere model olduğunu söyledi.

Hadi, Adana Masterler Atletizm Kulübü Başkanı Necmi Tadır ile kulübün yöneticilerini makamında kabulünde yaptığı konuşmada, birlikte spor yaptığı masterlere 5 Ocak Fatih Terim Stadı tribünleri altında bir oda tahsis ettiğini, mekanı irtibat bürosu olarak değerlendirdiklerini ifade etti.

Tesis ve malzeme konusunda da Masterler Atletizm Kulübü’ne katkılarının süreceğini belirten Hadi, şöyle devam etti:

“Masterler Atletizm Kulübü üyeleriyle birlikte antrenmanlar yapıyoruz. Değişik meslek gruplarından oluşan derneğin 4 yıl kadar önce kuruluş aşamasında da önemli desteğim olmuştu. Masterler Atletizm Kulübü üyeleri sağlıklı yaşamı ve gençlere model oluyor. Bu nedenle o gruba farklı bakıyorum ve çok önemsiyorum. Büyük bir heyecanla 24 saat spor soluyan, Türkiye’nin her bölgesinde gerçekleştirilen maratona katılan ve çeşitli dereceler elde eden Masterler Atletizm Kulübü üyeleri sadece spora katkı sağlamıyorlar, davranış, fair play, centilmenlik ve nezaketleriyle herkese örnek oluyorlar.”

-TADIR: “İL SPOR MÜDÜRÜNÜN 8. GÖREV YILINI KUTLUYORUZ”-

Adana Masterler Atletizm Kulübü Başkanı Nacmi Tadır, yönetim kurulu ve üyeleriyle birlikte Adana’da 8. Yılını tamamlayan ve kentte sporun gelişmesinde, yaygınlaşmasında, tesis sayının artmasında büyük hizmeti olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’yi kutlamak için ziyaret ettiklerini söyledi.

Kulüplerinin kurulmasında ve faaliyetlerin sürdürülmesinde Fazlı Bayram Hadi’nin her zaman desteğini gördüklerini ifade eden Tadır, “Kentimizde başarılı çalışmalar yapan Fazlı Bayram Hadi’nin 8. Görev yılını kutlamak için ziyaretine geldik. Dileğimiz, kentimizi sporda marka yapan müdürün görevini sürdürmesidir” diye konuştu.

Tadır, yakın hedefte 18-19 Nisan tarihlerinde İznik, daha sonra da Haliç Vodofone ve Eskişehir maratonuna katılacaklarını da sözlerine ekledi.