Adana Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve İl Mili Eğitim Müdürlüğü İşbirliği İle düzenlenen Cumhuriyet Kupası Spor Şenlikleri Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Voleybol, Tenis ve Güreş müsabakalarına 1520 sporcu katıldı.

Çukurova Kaymakamı Osman Sarı, Voleybol ödül töreni öncesi yaptığı konuşmada, ilçede yerel yöneticiler, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin uyum içinde koordineli bir şekilde çalışmakta olduklarını İlçede sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin devam edeceğini, bu gibi faaliyetlerin Çukurova ilçesinde artırarak sürdüreceğini söyledi.

Sarıçam Asım Savaş Spor Salonunda gerçekleştirilen Güreş müsabaka öncesi bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, “Cumhuriyetimizin Kurutuşunun 94. yıl dönümü dolayısıyla bir hafta içerisinde İlimizde değişik branşlarda spor müsabakaları gerçekleştiriyoruz. Adananın yanı sıra Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay ve Mersin İlinden müsabakalara katılan sporcu ve antrenörleri kutlar tüm sporculara başarılar dilerim” diye konuştu.

-Spor İlçe Müdürü Oldaç'dan Teşekkür-

Çukurova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bilal Oldaç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tenis Müsabakaları ile geleceğin yıldızlarının buralardan yetişeceğini bu bağlamda antrenörler ve sporcuların özverili bir şekilde çalıştıklarını ve bu çalışmalarının emeklerini ileriki yıllarda fazlasıyla alacaklarını ve Türk Sporuna uzun yıllar hizmet edecek sporcuların yetiştirileceğini belirtti.

Oldaç, Cumhuriyet Kupası  Şenliklerini  destekleyen ve huzurlu bir çalışma ortamı yaratan Başta Adana Valimiz Mahmut Demirtaş olmak üzere Çukurova İlçe Kaymakamımız Osman Sarı, İlçe Belediye Başkanı  Soner Çetin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ve İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar'a teşekkür ederek, bu gibi etkinliklere İlçemizde daha sık şekilde yapılacağını ifade etti.

Tüm Müsabakalarda dereceye giren sporcuların ödüllerini, Çukurova Kaymakamı Osman Sarı,Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin , İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Çukurova İlçe Spor Müdürü Bilal Oldaç, Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı, Şube Müdürü Gönül Ertaş, Adana Tenis İl Temsilcisi Ferudun Açan, Okul Müdürü Mehmet Emin Dinçkurt, Güreş Federasyonu Adana İl Temsilcisi Veysel Alanoğlu ile müsabakalara katılan okulların müdür ve öğretmenleri tarafından verildi.