Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Adana'da faaliyet gösteren spor kulüplerini ziyaret etti.

Ataşbak, spor kulüplerini ziyaret etmeye devam edeceğini söyledi.

Kulüplerin antrenmanları yerinde ziyaret etmenin mutluluğunu ifade eden Ataşbak, " Bu hafta  kulüplerimizi ziyaret ettik. Bu ziyaretlerimizin devamı gelecek. Sporcularımızı antrenman yaparken izlemek çok güzel. Sporcu kardeşlerimle iç içe olmak mutluluk vericidir. Bu salonlardan inanıyorum ki şampiyonlar çıkmaya devam edecektir" diye konuştu.

Çukurova Tekvando Spor Kulübü, Altunsaray, Doğdu, Özden, Tezel Aslanlar Spor Kulübü, Ceyhan spor,Kürkçüler spor, Dünya Spor Kulübü, Ceyhangücü, Adana Şampiyonlar Spor Kulübü, Erdağ Spor Kulübü ve Akdeniz Spor kulüplerini ziyareti sırasında antrenör ve sporcularla sohbet eden Ataşbak, imkanlar doğrultusunda destek olmaya devam edeceğini ifade etti.

Ziyaretten dolayı oldukça  memnun kalan sporcu ve antrenörler, İl Müdürü Ataşbak'a teşekkür ederek gelecekte tekrar bir arada olmak istediklerini dile getirdiler.

Ziyarette Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, TOHM Koordinatörü Murat Adıgüzel, Tekvando İl Temsilcisi Atilla Dönmez ve Tekvando Bölge Antrenörü Nurettin Avcı hazır bulundu.