Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, 5 Ocak Kurtuluş Kupası Kick Boks Müsabakalarında derece yapan sporcuları kabul etti.

Ataşbak, antrenör İbrahim Pıtırlı’dan müsabakalar hakkında bilgi alarak sporcuların gelecekte Adana’yı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyledi.

Kick Boks branşının sürekli kendini geliştirdiğini ifade eden Ataşbak, “ Adana’mızın kurtuluşu müsabakalarında derece yapan sporcuları kutlarım. Spor yapan gençler hayata pozitif bakıyorlar. Sizler hem kentimizi hem de ülkemizi temsil edecek kapasitede sporcularsınız. İyi çalışmalar sonucunda bu başarılar gelecektir. Hem tesislerimizde hem de gençlik merkezlerimizde sportif çalışmalar devam edecektir. Ne kadar çocuğu spora kazandıra bilirsek ne mutlu bize” diye konuştu.

Kick Boks Bölge Antrenörü İbrahim Pıtırlı ise dereceye giren sporcularını kısa sürede bu başarıyı yakaladıklarını belirtti.

Adana Gençlik Merkezi’nde antrenman yaptıklarını kaydeden Pıtırlı, “ Sporcularımızı sistemli bir şekilde çalıştırmaya devam edeceğiz. Adana Gençlik Merkezi’nden inanıyorum ki çok başarılı sporcular çıkacaktır” dedi. 

Ayrıca ziyarette  Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun hazır bulundu

-Kimler derece yaptı?-

Gerçekleştirilen müsabakalar sonunda dereceye giren sporcuların isimleri şu şekilde:

Ali Emre Gildir, Emirhan Gildir, Atacan Çelik ve Sevde Koçtürk birinci, Arda Akbolatcık ise ikinci oldu.

.