Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya, Adana’nın sportif başarı ve organizasyon konusunda örnek gösterilen ve gurur duydukları kent olduğunu söyledi.

Kocakaya, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) antrenör, kondisyoner, psikolog ve sporcularla toplantı yaptı.

TOHM projesinin uygulanmasından duyduğu memnuniyeti anlatan Kocakaya, bu başarıda İl Spor Müdürü Abdulkadir Ataşbak'ın katkılarının göz ardı edilemeyeceğini kaydetti.

Murat Kocaya, İl Spor Müdürü Ataşbak ile Adana'da faaliyet gösteren Atletizm, Yüzme, Kano ve Kürek TOHM antrenörleri ve sporcular ile Atletizm Eğitim Merkezi tesislerinden toplantı yaparak çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yaptığı toplantıda TOHM antrenörleri ve sporcuların ulaşım, tesis, konaklama, beslenme ve antrenmandan mutlu olduklarını öğrendiğini ifade eden Kocakaya, konuşmasında şunlara yer verdi:

“Kano, Kürek, Atletizm ve Yüzme de Adana TOHM’da başarılı olmaya devam ediyor. Antrenör ve sporcuların her şeyden memnun olduğunu öğrenince daha çok mutlu oldum. Deneyimli ekibe sahip olan Adana, tesis, sportif başarı ve organizasyon konusunda örnek gösterdiğimiz ve gurur duyduğumuz bir kent. Tüm hedefimiz, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ile Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’ın büyük önem verdiği ve tüm olanakları seferber ettiği TOHM’un meyvelerini almaktır.”

-Ataşbak: “Adana’nın TOHM olarak başarılı yerlere gelmesi için yoğun çabalar sarf ediyoruz”

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, kent olarak başarılı sporcular ve organizasyonlar çıkarmaya başladıklarını ifade etti.

Ataşbak, “Spor Genel Müdür Yardımcımız Murat Kocakaya’nın Adana’da ağırlamaktan dolayı oldukça mutluyuz. Adana’nın TOHM olarak başarılı yerlere gelmesi için yoğun çabalar sarf ediyoruz. Gelecekte daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Sporcularımızın sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz. Psikolog, diyetisyen, kondisyoner, fiyyoterapist, masör ve antrenörlerimiz ile koordineli çalışıyoruz. TOHM antrenmanlarını sürekli yakından takip edip, antrenörlerden sporcular hakkında bilgi alıyorum. Bu sayede ekip çalışmasıyla daha başarılı olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Adana'da başarılı bir TOHM ekibi olduğuna vurgu yapan Ataşbak, TOHM Koordinatörü Murat Adıgüzel'in koordinesinde bütün sporcuların gerekli bilgileri kayıt altında tuttuklarını kaydetti.