Çukurova Üniversitesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde gerçekleştirilecek olan müsabakalar için Çukurova Üniversitesi Mithat Özhan Amfisinde kura çekimi yapıldı.

Basketbol, Futbol, Hentbol ve Voleybol branşlarında çekilen kuralara Üniversite temsilcileri katıldı.

Kura çekimi sonrasında diğer branş il temsilcileri ile toplantı yapılarak, müsabakalar hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Oyunların paydaşları ise Adana Valiliği, Çukurova Üniversitesi, Yerel Yönetimler, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu, Koç Holding, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Sportsnet Group olarak iletildi.

Adana’da gerçekleştirilecek final müsabakalarında 5 bini aşkın sporcu, yüzme, atletizm, jimnastik, masa tenisi, voleybol, hentbol, futbol, basketbol, dağ bisikleti, spor tırmanış, açık su yüzme branşlarında mücadele ederken tribünler de sporseverler sporculara destek verecek. Koç Topluluğu üst düzey yöneticilerinin ve alanında uzman isimlerin, üniversite gençliği ile bir araya geleceği “KSF Talks” isimli seminer ve panellerin de yer alacağı festival programında, ayrıca konserler ve öğrencilerin katılımı ile pek çok etkinlik gerçekleştirilecek.

Toplantıya, Çukurova Üniversitesi Rektör Başdanışmanı Prof.Dr. Osman Metin Yavuz, BESYO Müdürü Prof. Dr. Sanlı Sadi Kurdak, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi Şefi Hanifi Altun, Çukurova Üniversitesi yetkilileri, Koç Holding Yöneticileri ve spor dalları temsilcileri katıldı.

Koç Spor Fest 2018 rotası:

16-17 Nisan 2018, Antalya Akdeniz Üniversitesi

19-20 Nisan 2018, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

24 Nisan 2018, Balıkesir Üniversitesi

26-27 Nisan 2018, Ankara Orta Doğu Teknik Üniversitesi

30 Nisan 2018, Ordu Üniversitesi

3-4 Mayıs 2018, Elazığ Fırat Üniversitesi

7-8-9 Mayıs 2018, Adana Çukurova Üniversitesi