Türkiye Basketbol Federasyonu ile Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan “U15 Kızlar Anadolu Bölgeler Final Karşılaşmaları” Adana’da başladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu Adana İl Temsilcisi Abdullah Kutlu, Menderes Spor Salonu toplantı odasında fikstür çekiminin yapıldığını,  bölge birinci ve ikinciler karşılaşacağı müsabakalara toplam 9 takımın katıldığını söyledi.

Kutlu, 4 gün sürecek olan müsabakalar sonunda dereceye giren ilk dört takımın Haziran ayında Çanakkale’de gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonasına gideceklerini belirtti.

Çanakkale İÇDAŞ, 35 Albatros Spor, Manisa Kocatürk Koleji, Karadeniz Ereğli Belediye, Antakya Güney Gençlik, Abdullah Gül Üniversitesi, Ordu Meçhul Asker Ortaokulu, Trabzon Pota Bordo Mavi, Batman Özel İdare Gençlerbirliği takımlarının mücadele edeceği karşılaşmaların Menderes Spor Salonu’nda gerçekleştirileceğini ifade eden Kutlu  şunları söyledi:

“ Gelen takımlarımıza Adana konukseverliğini göstereceğiz. Müsabakalarda sporcu, antrenör, idareci ve hakemlerimize başarılar dilerim. Bu müsabakaların kentimize verilmesini sağlayan Federasyon Başkanımız Hidayet Türkoğlu’na ve tesislerimizin hazır bulunmasını sağlayan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür ederim.”