Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen “ Okullar Arası Hokey İl Birinciliği” müsabakaları tamamlandı.

Hokey Federasyonu Adana İl Temsilcisi Cahit Kum, Muharrem Gülergin  Stadı’nda gerçekleştirilen müsabakalara a ği"ürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen "12 okul katıldığını söyledi.

Kum, küçük yıldız ve genç kategorilerinde kıyasıya mücadele eden sporcuları tebrik ederek hokey sporunun gelişmesi için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Mayıs ayında 16 takımın katılımıyla bölge şampiyonası yapılacağını ifade eden Kum, “ Adana’yı hokey branşında üstlere çıkarmak için çabalarımız devam ediyor. Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a desteklerinden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

Okullar arası müsabakalarda dereceye giren sporculara ödüllerini Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır, Hokey İl Temsilcisi Cahit Kum ile antrenör ve hakemler verdi.

Küçük kızlar ve erkekler: Çukurova Akşemsettin Ortaokulu, Sarıçam Arif Nihat Asya Ortaokulu

Yıldız kızlar ve erkekler:  Çukurova Akşemsettin Ortaokulu, Sarıçam Arif Nihat Asya Ortaokulu, Yüreğir İmam Hatip Ortaokulu

Genç kızlar ve erkekler: Seyhan Şehit Ahmet Mehmet Oruç Spor Lisesi