Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Gündüz Tekin Onay Tesislerinde oynanan Çukurova Ampute- Anadolu Erciyes Ampute karşılaşmaları sonunda Ampute Futbol 1.Ligi’ni ikinci bitiren Anadolu Erciyes Ampute takımına kupasını takdim etti.

Ataşbak, ayrıca engelliler haftası nedeniyle iki takımın kaptanına çiçek verdi.

Karşılaşma sonunda sporcuların engelliler haftasını kutlayan Ataşbak, “ Hepinizi tebrik ediyorum. Bu şartlarda spor yapmak özverili bir iş. Nesillere örnek olacak bir olay gerçekleştiriyorsunuz.  İkinci olan Anadolu Erciyes takımını kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Adana takımımızın ise gelecek sezon daha iyi hazırlanıp derece yapacağına inanıyorum” diye konuştu.

İl Müdürü Ataşbak’ı bu nezaketinden dolayı kutlayan takım kaptanları, buraya gelip kendilerine destek olan yöneticilere teşekkür ettiler.

Ayrıca ödül töreninde Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Halit Yılmazel ve TOHM Koordinatörü Murat Adıgüzel, Spor Servisi Şefi Hanifi Altun, Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Kadir Gül, müsabaka hakemleri ile diğer yetkililer hazır bulundu.