Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak,  Yıldız kızlar Olimpik Yay’da Türkiye 4.sü olan Saadet Azra Özdemir’i  makamında kabul etti.

05-07 Haziran’da Antalya’da gerçekleştirilen Okullar arası Türkiye Okçuluk Şampiyonasında 4. olarak bronz madalya kazanan Azra Özdemir’i tebrik eden Ataşbak,” Azra’nın öncülüğünde okçularımızdan başarılarını artırarak devam ettirmelerini bekliyorum” dedi.

Ataşbak konuşmasının devamında şunları kaydetti: “Okçuluk bizim ata sporlarımızdan biri sayılır. Her branşa olduğu gibi okçuluk sporuna da çok değer veriyoruz. İnanıyorum ki Saadet Azra kızımızın aldığı madalya daha büyük başarıların önünü açacaktır. Bu açıdan elde edilen madalya bizler için çok önemlidir.”

-Eskitütüncü; “Çalışmalarımızı Milli Takım Programında Yürütüyoruz”

Saadet Azra Özdemir'in antrenörü Akın Eskitütüncü, antrenmanlarda Milli Takım ve TOHM programlarını uyguladıklarına vurgu yaparak şunları söyledi:

 “Sporcularımızı çalıştırırken günü kurtarmak çalışmıyoruz. Aksine, onları şimdiden milli forma altında başarılar sporcular olarak göreceğimize inanmış bir şekilde hazırlıyoruz. Bu nedenle antrenman formatımız Mili Takım ve TOHM programından oluşmaktadır. Önümüzde  Temmuz ayında Samsun’da gerçekleştirilecek 13-14 yaş Türkiye Şampiyonası var. Sporcularımızdan burada da dereceler bekliyoruz. Elde ettiğimiz başarılarda; gerek çalışmalarımızda, gerekse tüm sıkıntılarımızda yanımızda olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür ediyorum.”