Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonu Mikail Yaşar’ı makamında kabul etti.

Ataşbak, 31 Mart – 4 Nisan tarihleri arasında Antalya’da yapılan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’nda sağ kol Türkiye 1.si, 26-30 Mayıs tarihleri arasında Bulgaristan’da ki Avrupa Şampiyonasında da sağ kol Avrupa 3.sü olan Mikail Yaşar ve Kozan Gençlik Spor Kulüp Başkanı Oğuz Cengiz’den şampiyonalar hakkında bilgi aldı.

Son dönemlerde Bilek Güreşi sporcularının atılım yaptıklarına vurgu yapan İl Müdürü Ataşbak şunları kaydetti.

“Genç sporcumuzun, Türkiye şampiyonu olarak yüklendiği sorumluluğu daha da arttırarak Bulgaristan’dan Avrupa 3.sü olarak dönmesi bizleri memnun etmiştir. Ata sporumuz olan bilek güreşinin yaygınlaşması ve yeni gençleri özendirmesi adına, her yönüyle spor camiasına, sporcu arkadaşlarına örnek olacağına inanıyorum. Kozan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübünün ilimizde gençlik çalışmaları adına izcilik ve bilek güreşi çalışmalarıyla örnek verebileceğimiz kulüplerimizden biridir. Bilek Güreşi Türkiye ve Avrupa Şampiyonasında kulüp olarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmelerinden dolayı Kulüp Başkanı Oğuz Cengiz’i ve Şampiyonumuz Mikail Yaşar’ı tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum.”

-Oğuz Cengiz’den İl Müdürü Ataşbak’a teşekkür-

Kozan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Oğuz Cengiz, Abdulkadir Ataşbak’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiği konuşmasında şunları söyledi:

“Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak Adana için bir şanstır. Gerek müsabakalara hazırlık dönemlerinde, gerekse müsabaka dönüşlerinde her türlü ihtiyacımızla yakından ilgilenmeleri bizler motive eden en önemli unsurdur.  Elde ettiğimiz başarılarda kuşkusuz kendisinin payı çok büyük. Bir kez daha İl Müdürümüze bizlere verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.”