Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, geçtiğimiz haftalarda Çek Cumhuriyeti’nde geçekleştirilen Avrupa Muay Thai Şampiyonasından şampiyon olarak dönen Cengaver Taylan Kemik’i kutladı.

Ataşbak, Yusuf Baysal Spor Kulübünden 86 kiloda Cengaver Taylan Kemik, Muay Thai Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ramazan İncetaş , Antrenör  Metin Kemik’i  makamında kabul ederek müsabakalar hakkında bilgi aldı.

Özellikle Avrupa şampiyonasına katılan sporcuların sayısının artmasının, diğer sporculara model olduğunu ifade eden Ataşbak, sözlerine şöyle devam etti;

 “Çek Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonasında bütün rakiplerini yenen ve altın madalya kazanarak ülkemizin ve kentimizin sesini duyuran sporcuları ve bunları müsabakalara hazırlayan antrenörleri kutluyorum. Son yıllarda Uzak Doğu sporlarında ve Muay Thai ’da büyük başarılar elde ediyoruz. İnanıyorum ki bu sporcularımız ilerde daha fazla şampiyonluklar elde edecekler.”

Muay Thai Adana İl Temsilcisi Ramazan İncetaş, Avrupa şampiyonluğunun kazanılmasından dolayı gurur duyduğunu belirti.

İncetaş, Adana’da Muay Thai sporcu ve kulüp sayasının sürekli arttırılması gerektiğini vurgulayarak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’tan tesis ve diğer konularda büyük destek gördüğünü ifade etti.

Ayrıca, gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonasında Adanalı Yahya Gökalp 60 kiloda Avrupa üçüncüsü oldu.