Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Kütahya 4.Germiyan Geleneksel Türk Oyunları Festivali Yarışmalarında dereceye giren öğrencileri makamında kabul etti.

Ataşbak, Kütahya'da düzenlenen "4.Germiyan Geleneksel Türk Oyunları Festivali" kapsamında düzenlenen okçuluk yarışmalarında dereceye giren Adana Sevgi Evleri Müdürlüğü Okçuluk Kulübü öğrencileri ve antrenörleri ile sohbet ederek yarışma hakkında bilgi aldı.

Sporcuların kısa sürede bu başarıyı elde etmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Ataşbak, " Geleneksel okçuluk çalışmaları için tesisimizi hizmete sunduk. Daha çok antrenman yapmaları, müsabakalara hazırlanmaları için avantajdır. Yapmış olduğunuz başarıdan dolayı hepinizi tebrik ederim" diye konuştu.

Sevgi Evleri Müdürü Fatih Ataşlı ise elde edilen derecenin sadece 3 ay gibi kısa sürede çalışma karşılığı elde edildiğini söyledi.

Ataşlı, gerçekleştirilen müsabakalara 6 ülke ve  81 ilden 1200 sporcunun katıldığını ifade ederek, ilgili yaklaşımı ve  tesisler konusunda kendilerine destek olan İl Müdürü Ataşbak'a teşekkür etti.

Çalışmalara devam edeceklerini kaydeden Ataşlı, gelecek hafta Kahramanmaraş ve arkasından Malazgirt ile Tokat illerinde yapılacak olan müsabakalara hazırlandıklarını sözlerine ekledi.

Ayrıca,  İl Müdürü Ataşbak, başarılı olan sporculara eşofman takımı hediye etti.

Ziyarette, sporcular; Günay Üveyioğlu, Şilan Gültekin ve Zehra İlter ile antrenörleri Emel Özdeş ve Fatma Ünür ve Spor Koordinatörü Murat Kaya hazır bulundu.