Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, 5-6 Ekim tarihlerinde Bosna Hersek’te düzenlenen Minik Erkekler Serbest Balkan Güreş Müsabakalarında, İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi sporcularından Bekir Özcan’ın Balkan Şampiyonu olduğunu söyledi.

Ataşbak, sporcuların okulları, sağlığı ve beslenmesini denetleyerek başarılı olmalarını sağladıklarını vurgulayarak, başarılı sporcuları destekleyeceklerini kaydetti.

Fırsat buldukça, İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi’ne giderek,  eğitim gören sporcularla yakından ilgilendiğini ifade eden Ataşbak, şöyle devam etti:

‘’Ata sporu güreşe ayrı bir önem veriyoruz. İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi’nde hem sporunu yapan, hem de eğitimini gören öğrencileri sürekli ziyaret ediyorum. Sporcuların okulları, sağlığı ve beslenmesini denetleyerek başarılı olmalarını sağlıyoruz. Öğrencilerin, antrenmanlarını izliyor, sohbet ediyor ve gelecekleri hakkında projeler üretiyoruz. Hedefimiz, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu yeni İsmet Atlı’lar yetiştirmektir.’’

Ataşbak, güreşteki başarıyı ekip çalışmasıyla gerçekleştirdiklerinin altını çizerek,  İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi Sorumlusu Miktad Birer ile antrenörler Gökhan Yıldız ve Bayram Demirel’e teşekkür etti.