Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ahmet Bozan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a Altın Üyelik ile geçen sezon verdiği desteklerden dolayı plaket takdim etti.

Bozan ve yöneticileri, İl Müdürü Ataşbak’a amatör spora verdiği destekten dolayı teşekkür ederken, Gençlik ve Spor Kulübünün “Altın Üyelik Plaketini” sundu.

Bozan, “Her branşta başarılı bir sezon geçiren Gençlik ve Spor Kulübü ekibini tebrik ediyor, amatör spora verdiği destekler için teşekkür ediyoruz. Konfederasyonumuzun ödülünü kendilerine sunuyoruz. Başarılarının daim olmasını diliyoruz” dedi.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ise, “İl Müdürlüğü olarak amatör kulüplerimizin her zaman yanındayız. Kulüp olarak bütün branşlarda faaliz. Kulüp olarak Amatör branşlarımızı aktif bir şekilde kullanıyoruz. Amatör branşlarda başarılı olmak için çalışmaya devam ediyoruz. Plaket ve ziyaretinden dolayı Adana ASKF Başkanı Ahmet Bozan’a ve yönetimine teşekkür ederim” dedi.

Ziyarette, ASKF Genel Sekreteri  Ergin Ulun, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arat, Onur Kurulu Üyesi Naim Yıldırım, Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Bülent Oymacı ile Gülpınar Spor Kulübü Başkanı Osman Yesin katıldı.