Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Danışmanı Yusuf Tanrıverdi  Adana Gençlik Merkezini ziyaret etti.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü  Abdülkadir Ataşbak ve Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun'dan  Adana Gençlik Merkezi 'nin faaliyetleri hakkında bilgi alan Tanrıverdi, yapılan çalışmalardan dolayı tebrik etti.

Tanrıverdi, çalışmaları yerinde inceleyerek "Gerek sportif alandaki dinamizmiyle gerekse de farklı branşlardaki başarısıyla Adana Gençlik Merkezi'ni çok diri ve canlı buldum. Büyük bir genç kitlesine hitap ettiğinizi görmek sevindirici. Bundan sonrası için de çok daha güzel işlere imza atacağınıza inanıyor, başarılarınızı dikkatle takip edeceğimi ifade ediyorum" diye konuştu.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü  Abdülkadir Ataşbak gençlere hizmet etmek için bütün olanakları seferber ettiklerini ifade etti.

Adana'yı sporda üst seviyelere çıkarmak için gerekli çalışmalar yaptıklarını kaydederek , Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun  direktifleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlimize gerçekleştirdiğiniz ziyaretten duyduğumuz memnuniyeti  bilmenizi ister, Adana’mız adına sizlere teşekkür ederim" dedi.