-Basın Bülteni

-Adana'da U-13 Yaş futbol Altyapı Gelişim Merkezi Adana karması için toplantı gerçekleştirildi.

-Seçmeler Cuma günü saat: 15.00’de Muharrem Gülergin Stadında yapılacak.

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (ASKF) iş birliği içerisinde gerçekleştireceği U-13 yaş sporcuları için futbol seçme çalışma toplantısı yapıldı.

26 Ekim 2018 Cuma günü saat: 15.00’da Muharrem Gülergin Stadı’nda gerçekleştirilecek seçmelerin yoğun katılımda geçmesi bekleniyor.

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, TFF Bölge Müdürü Akif Oflaz ve ASKF Başkanı Ahmet Bozan’ı makamında kabul ederek yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Adana’da Altyapı Gelişim Merkezi futbol branşında il karması oluşturulacağını ifade eden Ataşbak, “Kentimiz kulüplerinden yetenekli 25 futbolcu seçilecek. Adana, bu sporculardan oluşan takım ile temsil edilecek. Seçmelere yoğun ilgi ve katılım bekliyoruz. Oluşturulacak takım TÜFAD ve İl Müdürlüğü antrenörleri tarafından seçilip maçlara hazırlıkları sağlanacaktır” dedi.

Ayrıca toplantıda, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Adana TOHM Koordinatörü Murat Adıgüzel, Spor Servisi Şefi Hanifi Altun,  Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cumali Hake, İl Müdürlüğü Futbol Antrenörleri Abdullah Öcalan ve Hakan Kangal hazır bulundu.

                                                                                         Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü