Adana Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur  Spor Salonu’nda 7 ülkeden 18 sporcunun katılımıyla gerçekleşen "Dünya Şampiyonları Adana’da" isimli Muaythai Turnuvası tamamlandı

Etkinliği Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar,  Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ile çok sayıda sporsever ilgiyle izledi.

Büyük bir coşkuyla gerçekleşen müsabakalarda Azeri Yusuf Memmedov, Yıldırım Oğuz'u, Samet Keser, Hollandalı Theo Enow'u, İlknur Kurt, Sultan Ünal'ı, Ali Doğan İranlı Ahad Ghorbani'yi, Serdar Yiğit Eroğlu, Afgan Ehsan Vafaei'yi, Yahya Gökalp, Rus Ganiyev Marfaig'i, Buğra Tugay Erdoğan, İranlı Hasim Rahimzade'yi, Azeri Namık Rakhmatullayev, Osman Çeken'i, Caner Kart da Güney Afrikalı Farshab Ambari'yi mağlup etti.

Gecenin sonunda kazanan sporculara kupaları takdim edildi.

Galip sporculardan Samet Keser ve Buğra Tugay Erdoğan’a kupalarını Vali Mahmut Demirtaş’la birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak verdi. Kupa takdiminin ardından konuşan Vali Demirtaş; Muaythai sporunun şampiyonlarını, Adana'da ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Adana’nın tanıtımına da katkılar sunan bu dev organizasyonun düzenlenmesinde emeği olan Hakan Şahade'ye, organizasyona desteklerinden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye, müsabakaların TV'den canlı yayınını gerçekleştiren TV8,5'a; Acun Ilıcalı'ya, Gökhan Özdemir'e ve organizasyonun diğer sponsorlarına ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirten Vali Demirtaş, müsabakalarda ter döken tüm şampiyon sporcuları tebrik ettiğini  belirtti.

Ayrıca, İl Müdürü Ataşbak'a desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.