Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan ve "Öğretmenler Günü " kapsamında gerçekleştirilen Masa Tenisi spor etkinliği tamamlandı.

Masa Tenisi karşılaşmalarına öğretmen ve öğrencilerden toplam 50 sporcu katıldı.

5 Ocak Stadı Tribün altı Masa Tenisi antrenman salonunda gerçekleştirilen müsabakalar öncesi bir konuşma yapan, Masa Tenisi Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ali Türemiş, bu tür spor müsabakaların düzenli olarak yapıldığını ve yapılmaya da devam edeceğini belirtti.

Türemiş, "24 Kasım öğretmenler günü için böyle bir organizasyon tertipledik. Müsabakalara öğretmen ve öğrencilerimizden oluşan sporcularımız katılıyor. Buradaki amacımız öğretmenlerimizin sosyal faaliyetlerine katkıda bulunmaktır. Müsabakalar vesilesiyle tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyor, saygılar sunuyorum." diye konuştu.

Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda dereceye giren öğretmen ve öğrencilere  madalyaları, Masa Tenisi Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ali Türemiş, Adana Veteranlar Masa Tenisi Düzenleme Kurulu Üyesi, eski Milletvekili Kemal Sağ ve müsabaka hakemleri tarafından takdim edildi.

Ayrıca Öğretmenler günü anısına iki öğretmene çiçek takdim edildi.

-Kimler dereceye girdi?-

Yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren öğretmenlerin isimleri şu şekilde:

Erkekler :            1. Ufuk Altınkaya, 2. Firas Elhannus, 3. Ahmet Kurt

Bayanlarda:        1. Tülay Öztürk, 2. Derya Dinçer 

Yıldızlar takım müsabakalarında ise

Erkeklerde

1. Gençlikspor A

2. Gençlikspor B

3. Masa Tenisi İhtisas A

Bayanlarda Gençlikspor A takımı 1. Oldu.