Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) tarafından düzenlenen Oturarak Voleybol (Paravolley) Türkiye Kupası, Adana'da başladı.

3 gün sürecek olan müsabakalar Yüreğir Serinevler Spor salonunda açış töreniyle başladı. Kupada Adana Ayyıldız Spor Kulübünün yanı sıra,  Alges Alaplı Spor kulübü, Karadeniz Ereğli Belediye Spor kulübü, Karaman Gençlikspor Kulübü, Karabük Gençlikspor Kulübü, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü mücadele edecek.

Ataşbak, "Adana'da Türkiye’nin yürekleri bedenlerinden daha büyük engelsiz sporcuları mücadele edecek"

6 Takımımızın mücadele edeceği şampiyonada sporcu, antrenör ve idarecilerin Adana'mızdan mutlu ayrılması için gerekli çabayı göstereceğini belirten Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak konuşmasının devamında şunları kaydetti.

"Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanımız Arif Ümit Uztürk’e böylesine önemli bir şampiyonayı Adana’ya vermesinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Özellikle Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş’ın gayretleri ve destekleriyle gerçekleştireceğimiz organizasyonu sorunsuz bir şekilde tamamlayacağımıza inanıyorum. Adana’mızda böylesi şampiyonalara ev sahipliği yapmak bizleri mutlu ediyor. Burada Türkiye’nin yürekleri bedenlerinden daha büyük engelsiz sporcuları mücadele edecek. Tüm sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum."

Bu güne kadar ki organizasyonlardan başarıyla çıktıklarının altını çizen Ataşbak, "Bundan sonra da gerekli hassasiyeti göstererek sporcu kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.