Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Spor Genel Müdürlüğü faaliyet programında yer alan, “Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG ) Akdeniz Grubu Voleybol Grup Müsabakaları" 14-16 Aralık 2018 tarihleri arasında Adana’da tamamlandı.

 Nihat Geven Spor Salonu ve Yüreğir Serinevler Spor Salonunda düzenlenen müsabakalar sonunda kızlar ve erkeklerde 6’şar takım ilk ikiye girerek bir üst tura yükselmeyi başardılar.

Hayli çekişmeli geçen karşılaşmalar sonrasında bir açıklama yapan Adana Gençlik ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, konuşmasında şunlara değindi.

"Başta Gençlik Spor İl Müdürümüz olmak üzere, tüm çalışanlarımızın özverileri sayesinde başarılı bir organizasyonu daha geride bıraktık. Burada mücadele eden sporcu kardeşlerimi, antrenörlerini sportmence mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Ayrıca müsabakalarda görev alan hakem arkadaşlarıma da kusursuz yönetimleri için teşekkür ediyorum. Bir üst tura çıkan takımlarımıza bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyorum.”

Müsabakalar sonunda üst tura yükselen takımlara madalyaları, Adana Gençlik  ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Spor Servisi Şefi Hanifi Altun, Voleybol Federasyonu Adana  İl Temsilcisi Yusuf Cemil Oğuz tarafından takdim edildi.

Gruplarında İlk İkiye Giren Takımlar Şöyle Oluştu:

Kızlar :

A Grubu : 1. Adana, 2. Hatay

B Grubu : 1. Antalya, 2. Isparta

C Grubu : 1. Mersin, 2. Osmaniye

Erkekler

A Grubu : 1. Antalya, 2. Mersin

B Grubu : 1. Osmaniye, 2. Hatay

C Grubu : 1. K.Maraş, 2. Adana