Adana Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Abdulkadir Ataşbak, Adana'da faaliyet gösteren Adana Eskrim Spor Kulübü  kulübünü ziyaret etti.

İl Müdür Vekili Ataşbak, Yüreğir Spor Salonunda antrenman yapan Adana Eskrim Kulübünü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyarette sporcularla tek tek tanışıp sohbet eden  İl Müdür Vekili Ataşbak, Eskrim branşının önemine değinerek  çocuk ve gençlerimizin geleceğe donanımlı ve iyi yetiştirilmesi için kurum olarak ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ve bu tür projelere bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Çeşitli tekniklerle antrenmanı renklendiren başarılı sporcular, İl Müdür Vekili Ataşbak'la sohbet etme imkânı buldular. Ataşbak, Adana Eskrim Kulübün Antrenörü  Atakan Akçay ve sporcuları çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarılar diledi.

Akçay; “Ataşbak’a ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum”

Adana Eskrim Kulübü Antrenörü Atakan Akçay, yoğun bir antrenman programları olduğunu belirttiği konuşmasında şunları kaydetti. "Nisan ayı içerisinde Antalya'da yapılacak olan U12 Uluslararası Çocuk Kupasına ve Haziran ayında Federasyonumuz tarafından yeri daha sonra belirlenecek olan Türkiye Şampiyonasına sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Bu güne kadar bize her konuda destek olan, ilgi ve alakasını üzerimizden eksik etmeyen İl Müdür Vekilimiz Abdulkadir Ataşbak’tan  U10 -U12- U14 Türkiye Şampiyonasının Adana'da yapılması konusunda destek istiyoruz." dedi.

Ayrıca, İl Müdür Vekili Ataşbak, sporcularla kısa bir antrenman yaptı.