Şentürk, Adana Gençlik ve Spor Kurucu İl Müdür Vekili olarak atanan Abdulkadir Ataşbak’a yeni görevinde başarılar dilediği ziyaretinde şunları söyledi.

“Muay Thai sporu için Adana’nın bizim yanımızda özel bir yeri var. Milli takımımızda mücadele eden 31 Adanalı sporcu kardeşlerimizin başarılarıyla gurur duyuyoruz. Sporcu kardeşlerimizin başarılarında, antrenörleri kadar Sayın Ataşbak’ın da büyük katkıları var. Emeklerinden dolayı kendilerine federasyonumuz adına teşekkür ederken yeni görevinde de başarılarının devamını diliyorum.”

Ataşbak; “Asbaşkan Aydın Şentürk’e Teşekkür Ediyorum”

Adana Gençlik ve Spor Kurucu İl Müdür Vekili Abdulkadir Ataşbak, Aydın Şentürk’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle devam etti. “Her branşta olduğu gibi Muay Thai’da da sporcu kardeşlerimize elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Bu sporda son zamanlarda elde edilen başarılar, emeklerin karşılıksız kalmadığının göstergesidir. Sayın Şentürk’e nazik ziyaretleri için kurumum adına teşekkürlerimi sunarken, sporcu kardeşlerimi müsabakalara hazırlayan antrenörlerimize başarılar diliyorum .”

Ayrıca ziyarette Muay Thai Federasyonu Genel Koordinatörü Hakan Şahade ve Muay Thai Antrenörü Teslime Çelik’te hazır bulundu.