Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğünün 2018 – 2019 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Faaliyet programında yer alan Bedensel Engelli Yıldızlar Yüzme İl Birinciliği Yarışmaları Rıza Salih Saray Kapalı Yüzme Havuzunda Gerçekleştirildi.

Yıldızlar Bedensel Engelliler Yüzme İl Birinciliği Yarışmalarına 4 Okuldan, 8 Sporcu katıldı.

Sabri Şanlı; “Havuzların engel tanımayan sporcularını kutluyorum”

Yarışmaları yakından takip eden Yüzme Federasyonu Adana İl Temsilcisi Sabri Şanlı, bedensel engellerine rağmen, yüzme gibi önemli bir sporu yapan öğrencilerin takdir edilmesi gerektiğini belirtti. Şanlı konuşmasına şöyle devam etti. “Havuzların engel tanımayan sporcularını tek tek kutluyorum. İl Birinciliği yarışlarına katılan tüm sporcularımız bizim nazarımızda şampiyondur. Çeşitli bedensel engellerine rağmen yüzme gibi bir sporu başarıyla yapan kardeşlerimiz her türlü övgüyü hak ediyor. Ben aynı zamanda sporcu kardeşlerimizi teşvik eden ailelerini ve onları hazırlayan antrenörlerini de tebrik ediyorum. Ayrıca hem yarışmalar, hem de çalışmalar için bize her türlü desteği sağlayan Adana Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a şükranlarımı sunuyorum.”

Yarışlarda dereceye giren sporcular, grup müsabakalarında Adana’yı temsil etmeye hak kazandılar.

Müsabakalarda dereceye giren sporculara ödüllerini, Yüzme Federasyonu Adana İl Temsilcisi Sabri Şanlı, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve antrenörler verdi.