Adana Anadolu Lisesi Spor Salonu ve Kurttepe Şehit Ali Öztaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirilen turnuvaya 12’si erkek olmak üzere 26 takım katıldı. Turnuva sonunda Erkeklerde Çukurova Elektrik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kızlarda ise Adana Kız Lisesi Şampiyon oldu.

Kupa töreninde salonda bulunan gençlere seslenen Çukurova Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Oldaç şunları kaydetti. “Sevgili gençler, sizler Tam 1 asır önce, 16 Mayıs 1919’da yakılan özgürlük ateşinin 19 Mayıs’ta Samsun’da taçlanmasıyla Türk Milletinin istikbalinin emanet edildiği gençlerisiniz. Sizler eğitim hayatınızı bir de spor ile süsleme şansına sahipsiniz. Spor ile yetişen bir neslin başarılı olamayacağı hiçbir konu yoktur. Unutmayın ki, sağlam iradeler ve sağlam vücutlar ancak ahlâkla birleşince kemale erer. Müsabakalardaki centilmenliğiniz ve başarılarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Sizleri yetiştiren velilerinizi ve antrenörlerinizi de kutluyorum.”

Müsabakalarda dereceye giren takımlara kupaları Çukurova Kaymakamı Osman Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı ve Çukurova Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Oldaç tarafından verildi.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlar şu şekilde:

Genç Kızlar:

1. Adana Kız Lisesi

2. Vehbi Güzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

3. Hacı Ahmet Atıl Anadolu Lisesi

4. Emine Nabi Menemencioğlu Anadolu Lisesi

Genç Erkekler:

1. Çukurova Elektrik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2. Emine Nabi Menemencioğlu Anadolu Lisesi

3. Yaşar Rukiye Kısacık Anadolu İmam Hatip Lisesi

4. Hacı Hatice Turgut Anadolu Lisesi