Bosna-Hersek'in Zenica kentinde düzenlenen Zenica Uluslararası Atletizm Turnuvasında Erkekler 100 metrede yarışan Adana TOHM Sporcusu Kayhan Özer, 10.48'lik derecesiyle yarışı kazanırken, bu sezon ikinci kez 10.50'nin altını gördü.

Adıgüzel; “Adana TOHM Meyvelerini Vermeye Devam Ediyor”

Kayhan Özer’in elde ettiği başarının ardından görüşlerini beyan eden Adana TOHM Koordinatörü Murat Adıgüzel şunları kaydetti. “Adana TOHM olarak her branşta işinin uzmanı antrenörlerle disiplinli çalışmaların meyvelerini toplamaya devam ediyoruz. Doğuştan Allah vergisi yetenekleriyle spora yatkın Adanalı sporcular, TOHM Projesinin başlamasıyla birlikte başarı basamaklarını hızla çıkmaya başladılar. Öncesinde sadece hobi olarak spor yapan gençlerimiz, şimdi profesyonelce düşünmeye, bu işi meslek edinmeye başladılar. Kayhan Özer’de Türk atletizmi adına büyük ümitler beslediğimiz bir sporcumuz. Bosna Hersek’te düzenlenen Uluslararası Turnuvada elde ettiği birincilikle bizleri sevindirmiştir. Şimdi 8-13 Temmuz 2019 tarihleri arasında İtalya’nın Napoli kentinde düzenlenecek 30. Üniversite Yaz Oyunları ve 11-14 Temmuz 2019 tarihlerinde İsveç’in Gawle kentindeki 12. Avrupa Atletizm U23 Şampiyonasında Ülkemizi ve kentimizi temsil edecek. Biz kendisinin her iki yarışmada da 1.lik alacağına yürekten inanıyoruz.

Bu yarışmalarda elde edeceği başarıların ardından, asıl beklentimiz olan Dünya ve Olimpiyat Şampiyonalarında Ülkemizi ve Adana’mızı başarıyla temsil etmesini bekliyoruz.

Ben buradan, elde edilen başarılarda sporcularımıza her türlü desteği vererek büyük pay sahibi olan Adana Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a, ve Antrenörü Nuray Sev’e teşekkür ediyorum.”