İl Müdürlüğü makamında gerçekleştirilen ziyarette, Murat Akcan Spor Kulübü Yöneticisi Murat Akcan, Zafer Göksu Spor Kulübü Yöneticisi Zafer Göksu, Adana Şahin Spor Kulübü Yöneticisi Mehmet Şahin, Dünya Spor Kulübü Yöneticisi Uğur Ali Pişirici, Seyhan Taekwondo Spor Kulübü Yöneticisi İlker Gen ve Ufuk Aydın Spor Kulübü Yöneticisi Ufuk Aydın hazır bulundu.

Pişirici, “İl Müdürümüze Teşekkür Borçluyuz”

Ziyarette Kulüpler adına konuşan Uğur Ali Pişirici, Abdulkadir Ataşbak’ın Adana için bir şans olduğuna vurgu yaptığı konuşmasında şunları kaydetti. “Bizler tüm Adana Amatör Spor Kulüpleri adına İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür etmeye geldik.  Sayın Ataşbak bu şehir için büyük bir şanstır. Aklınıza gelebilecek her türlü ihtiyaçta kendisini kulüplerimiz yanında gördük. Bu yaklaşımı tüm kulüplerimiz tarafından takdir topluyor. Bilindiği üzere amatör kulüplerin dışarıdan destek almadan yaşama şansları yok. Bu bağlamda bize yaptığı desteklerle, amatör sporcularımızın gelişmelerine katkı koyan, onların spor içinde kalarak, hayata daha faydalı hazırlanmalarına vesile olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüze yürekten teşekkür ediyorum.”

Ataşbak; “Spor Yapan Herkesin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, konuşmasına şöyle devam etti. “Bu güne kadar spor yapan herkesin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Biliyoruz ki, spor yapan bireyler hayata daha bir öz güvenli atılıyorlar. Kötü alışkanlıklardan uzak duruyorlar. Hem bedenleri gelişiyor, hem de paylaşmayı, dostluğu, en önemlisi bir olabilmeyi öğreniyorlar. Amatör kulüplerimizde bu anlamda çok önemli bir misyon üstleniyorlar. O nedenle tüm amatör spor kulüplerimize, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tuttukları için ve sporun altyapısına destek sağladıkları için ben teşekkür ediyorum. Nazik ziyaretlerinden dolayı mutlu olduğumu bilmelerini istiyorum.”