Gün içerisinde çeşitli yarışmalar, El Sanatları Sergisi, Halk Oyunları Gösterileri, Karate, Kick Boks Gösterileri, Bağlama, Gitar, Solo Klarnet Dinletisi, Voleybol, Basketbol ve Badminton Maçları gibi heyecan verici bir dolu etkinliğin gerçekleştiği şölende asıl coşku akşam saatlerinde yaşandı. Açık hava konserinin başlamasıyla birlikte coşkunun tavan yaptığı gözlendi. Şölene gençlerle birlikte ailelerin de yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı.

Mehmet Tosun; “Şölenimize Yoğun Katılım Gösteren Hemşerilerimize Teşekkür Ediyorum”

Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun, şölen sonrasında yaptığı konuşmada şunları kaydetti. “Yoğun bir eğitim dönemini başarıyla noktalayan gençlerimize sıcak bir yaz günü, serinleten, stresten uzaklaşacakları güzel bir gün geçirmeleri adına düzenlediğimiz ‘Gençlik Şöleni’mize halkımızın gösterdiği yoğun ilgi bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Yaz tatili boyunca bu ve benzeri etkinliklerimiz olacak. Bizim amacımız, gençlerimizin başarıya giden yolunda, onların sosyal hayatın içerisinde daha mutlu, daha huzurlu olmalarına katkı sağlamaktır. Şölenimizin düzenlenmesinde emeği geçen başta Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak olmak üzere, etkinliklerimize katılan Şube Müdürlerimiz Halit Yılmazel ve Kadir Gül’e, katılım gösteren tüm sporcu kardeşlerime, sanatçılarımıza, tüm gençlik liderlerimize, personellerimize ve en önemlisi kıymetli Adanalı hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyorum.”

Ayrıca Gençlik Şölenine, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Halit Yılmazel ve Kadir Gül’de katılarak gençlerin sevinçlerine ortak oldular.