Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, kentin sesini duyuran tüm sporculara pozitif ayrımcılık yapacağını söyledi.

Hadi, 50 kadar branşta faaliyet gösterildiğini, sporcu ve kulüplerin ulusal müsabakaların yanı sıra, uluslararası alanda da önemli başarılar elde edildiğini, Sivas’ta gerçekleştirilen ve 3 yıl önce trafik kazasında yaşamanı kaybeden Milli Atlet Yunus Emre Koç anısına düzenlenen maratonda takım halinde 3. olan Masterler Atletizm Kulübü sporcu ve yöneticilerini kutladı.

Hava koşulları ve olimpik ölçülerde tesisler nedeniyle Adanalı sporcuların ulusal ve uluslararası müsabakalarda önemli dereceler elde ittiğini hatırlatan Hadi, şöyle devam etti:

“Adana Masterler Kulübü sporcuları, Türkiye’nin farklı yörelerinde gerçekleştirilen tüm maratonlarına katılarak Adana’nın varlığını hissettiriyorlar.  Kentimizin adını ve sesini duyuran tüm sporculara pozitif ayrımcılık yapacağız.  Gençlere model olan Masterler Kulübünü kutluyorum.  Bu sene 5. gerçekleştireceğimiz ‘5 Ocak Uluslararası Kurtuluş Yarı Maratonu’ hazırlıklarına şimdiden başladığımızı da duyuruyoruz.”

-TADIR: “SÖZLÜ 5 OCAK MARATONUNA DESTEK VERECEK”-

Adana Masterler Kulübü Başkanı Necmi Tadır, yönetim kurulu ve sporcularla Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile Gençlik Spor Daire Başkanı Mehmet Ali Aslan’ı ziyaret ederek, 5 Uluslararası 5 Ocak Kurtuluş Yarı Maratonu’nu konusunda destek istediklerini söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’nin önderliğinde başlayan ve Atletizm Federasyonu’nun yarışma takvimine alınan Uluslararası  5 Ocak Maratonu’nun Adana’nın tanıtımının yanı sıra, sosyal, kültürel ve ekonomisine önemli katkılarının bulunduğunu ifade eden Tadır, “ İl Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi’nin gayretleriyle başlayan 5 Ocak Kurtuluş Maratonu’nun kentimiz için önemini anlatmak için Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile Gençlik Spor Daire Başkanı Mehmet Ali Aslan’ı ziyaret ettik. Çok verimli bir ziyaret gerçekleştirildi. Başkan Sözlü maratona destek olacağını ifade etti.  İl Spor Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda görkemli maraton gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Başkan Tadır, Sivas’da Yunus Emre Koç Maratonu’nda takım halinde üçüncü olan Ali Özdemir, Ferit Gündoğdu ve Aziz Tahtacı ile birlikte kazandıkları kupayı Fazlı Bayram Hadi’ye takdim ettiler.