Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, sporun gelişmesinde gönüllü görev yapan federasyon il temsilcilerinin hizmetini inkar edemeyeceklerini söyledi.

Hadi, Judo Federasyonu’nun uzun yıllardın il temsilciliği görevini sürdüren Celal Cezayir Çiçek’i makamında kabul ederek faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Celal Cezayir Çiçek’in deneyimli bir il temsilcisi olduğuna dikkati çeken Hadi, şöyle devam etti:

“Judo bizlerin önemsediği ve en fazla lisanslı sporcuya sahip olunan bir spor dalı. Aynı zamanda antrenör de olan İl Temsilcisi Celal Cezayir Çiçek, uzun yıllardır Adana ve ülkemize binlerce sporcu kazandırdı. Bizim görevimiz, bu gibi özveriyle görev yapan il temsilcilerine tesis, malzeme, ulaşım ve diğer konularda destek olmaktır. Sporun gelişmesinde gönüllü görev yapan federasyon il temsilcilerinin hizmetini inkar edemeyiz.  Dileğimiz, bölgemizde sporcu, antrenör, hakem ve il temsilcilerinin uyum ve dayanışma içinde ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece yaparak kentimizin adını duyurmalarıdır”

-ÇİÇEK: “HADİ’NİN DENEYİMLERİNDEN YARARLANIYORUZ”-

Judo Federasyonu İl Temsilcisi Celal Cezayir Çiçek, 30 yıldır çeşitli illerde görev yapan, 8 yıldır Adana’ya önemli tesisler kazandıran Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’nin deneyimlerinden yararlandıklarını söyledi.

Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal’ın Adana’ya sıcak baktığını, yakın zamanda uluslararası  önemli bir organizasyonun Adana’da yapılması için girişimlerde bulunacağını ifade eden Çiçek, sporcu ve kulüp sayısını arttırdıklarını, hedeflerinin milli takımlara daha çok sporcu kazandırmak olduğunu sözlerine ekledi.