Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, 19 Mayıs Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan programlarla bayramın korona virüse rağmen hız kesmeden devam ettiğini ve kimi zaman evlerde kimi zaman da evlerin balkonlarında coşkulu bir şekilde kutlandığını belirtti.  

İl Müdürü Ataşbak şunları kaydetti: “Gerek Bakanlığımızın gerekse ilimizde yapılan spor faaliyetleri korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşların evde kalarak yaptığı etkinliklerdir. Bu sıkıntılı süreçte de olsa 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını Adanalı kardeşlerim evlerinin balkonlarında ellerinde bayraklarla aileleri ile birlikte kutlamışlardır. 19 Mayıs haftası birinci gününde Atatürk büstüne çelenk konulmasının ardından akşam 19.19’da 5 Ocak Stadında Sayın Valimizin de katılımıyla TOHM sporcularımız eşliğinde dev Atatürk posteri ve Türk Bayrağımızı açarak saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşımızı stadyum etrafındaki evlerin balkonlarındaki vatandaşlarla hep birlikte söyledik.

Hafta Boyunca Online Spor Yarışmaları Düzenledik

Ataşbak, “Bayram haftası boyunca e- spor faaliyetleri kapsamında Taekwondo, karate/kata, okçuluk, dart ve satranç dallarında online yarışmalar düzenlendik bu yarışmaların sonucunda sporcularımıza bir çok hediye ve ödül verdik. Ayrıca #Evdekalhareketsizkalma sloganıyla kurum antrenörlerimizin katkılarıyla müzik eşliğinde apartman ve sitelerdeki vatandaşlarımıza evlerinde spor yapmalarını sağladık.”

Adanalı Sporseverlere Bakanımızdan Bayram Öncesi Müjde

Ataşbak, Ramazan bayramı öncesi Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın M. Muharrem Kasapoğlu Adana’da yapımı devam etmekte olan 33 bin kişilik Yeni stadın koltuklarının renginin Adanasporun ve Adanademirsporun renklerinden olacağını müjdesini verdiğini söyleyerek Adana’mıza hayırlı olsun dedi.   

Ataşbak’tan Teşşekkür

İl Müdürü Ataşbak, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlerinde her zaman bizlere destek veren başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın M. Muharrem Kasapoğlu’na, Adana Valimiz Mahmut Demirtaş’a, Şube Müdürlerimize, antrenör, hakem ve tüm personelimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.