Sutopu Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan “Büyük Erkekler Sutopu 2. Lig, 2. Devre” karşılaşmaları Adana’da başladı.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, havuza gelerek hem müsabakaları izledi, hem de kulüp yöneticilerine başarılar diledi.

Sutopu Federasyonu İl Temsilcisi Ertunç Tansuğ, Atatürk Yüzme Havuzu’nda, 7 kulübün katıldığı  müsabakalarda şampiyon olan takımın önümüzdeki yıl 1. Ligde mücadele edeceğini söyledi.

Tansuğ, konuk takımlara Adana misafirperverliğini gösterdiklerini ve tüm sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirterek, tesis ve diğer konularda sürekli destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür etti.

Müsabakalara Bodrum Yarımada, İstanbul Modaspor, Adana Yüzme İhtisas Kulübü, Adana Çınarlıspor, Bursa TOFAŞ, İstanbul Yeşilyurt ve Bursa Osmangazi Belediyespor takımları katılıyor.

Öte yandan, karşılaşmaları Sutopu Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Çakırgil, Merkez Hakem Kurulu üyeleri ve  Adana’da kamp yapan U13 Sutopu Milli Takım Antrenörleri  Savaş Türk, Özgür Kahraman ve Ömer Mıhçıkan da izledi.