Adana’da 4 gündür devam eden  ve Sutopu Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan “Büyük Erkekler Sutopu 2. Lig, 2. Devre” karşılaşmaları sona erdi.  Muğla Bodrum Yarımada Spor Kulübü şampiyon olarak birinci lige yükseldi.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, müsabaka boyunca havuza  gelerek, organizasyonun aksamadan yürümesi için hem müsabakaları izledi, hem de kulüp yöneticilerin tüm sorunlarının çözümüne destek verdi

Sutopu Federasyonu İl Temsilcisi Ertunç Tansuğ, Atatürk Yüzme Havuzu’nda, 7 kulübün katıldığı  müsabakalarda şampiyon olan Muğla Bodrum Yarımada Spor Kulübü’nün yeni sezonda Birinci Lig’de mücadele edeceğini, turnuvada ikinciliği İstanbul Modaspor, üçüncülüğü ise İstanbul Yeşilyurt Spor Kulübü’nün elde ettiğini söyledi.

Bu arada, dereceye giren kulüplere ödüllerini Sutopu Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Çakırgil, Sutopu Federasyonu Genel Sekreteri  Memet Açak, Sutopu Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ertunç Tansuğ verdiler.

-KÜLÜP YÖNETİCİLERİNDEN ÖVGÜ-

Turnuvaya katılan tüm kulüplerin yöneticileri, organizasyonun mükemmel olduğunu belirterek kendilerini yalnız bırakmayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Sutopu Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ertunç Tansuğ ile Havuzlar Amiri Selçuk Babacan’a teşekkür ettiler.

Adana Çınarlıspor Kulübü Kurucusu ve Sutopu Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Çakırgil ile antrenör Adnan Sanrı, turnuvaya katılan takımların ulaşımı, konaklaması, beslenme ve diğer sorunlarıyla tek tek ilgilendiklerini, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile havuz görevlilerin turnuva boyunca özveriyle görev yaptıklarını belirterek, konuk takımların Adana’dan mutlu ayrıldıklarını ifade ettiler.

-“ADANA’DA PROFESYONEL YÖNETİCİLER VAR”-

İstanbul Yeşilyurt Spor Kulübü Antrenörü Süreyya Eyüpoğlu, Adana’nın yüzme ve sutopunda hayli deneyimli bir kent olduğunu, ayrıca  milli takıma yüzlerce sporcu kazandırdığını belirterek, “Adana yüzme ve sutopu ile özdeşleşmiş bir kentimiz. Burada profesyonel yöneticiler var. Bu nedenle turnuva boyunca hiçbir olumsuzluk yaşamadık. Bu durumu Federasyon Başkanı Vedat Akgül ve diğer yöneticilere de aktaracağız. Çağdaş tesislere sahip olan Adana’ya uluslararası müsabakalar verilmeli. Hizmeti ve emeği geçenlere teşekkür ederiz” diye konuştu.