-“SEÇMELERE TÜM KULÜPLERDEN 13-15 YAŞ GRUBU

75 ÖĞRENCİ KATILIYOR”

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer, kentin gururu olan Türkiye Futbol Direktörü ve (A)Milli Takım Antrenörü Fatih Terim’in yeniden yapılanma projesine destek vereceklerini söyledi.

Sümer, 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda gerçekleştirilen seçmelere değişik kulüpten 1999-2000 ve 2001 doğumlu 75 sporcu belirlediklerini, bunlara kendi aralarında maç yaptırarak, teknik, taktik ile güç ve kuvvetini belirleyeceklerini kaydetti.

Genç Milli Takım Antrenörlerinden Hakan Tecimer’in seçmeler için Adana’da bulunduğuna dikkati çeken Sümer, konuşmasında şunlara yer verdi:

“Öncelikle bizlere 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nı tahsis eden ve her zaman desteğini gördüğümüz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür ederiz.  Adana’mızın gururu Fatih Terim’in yeniden yapılanma projesine tam destek vereceğiz. Ölü sezon olmasına rağmen, tüm kulüpler duyarlı davranarak sporcularını denizden ve yayladan çağırarak seçmelere katılmalarını sağladılar. Kulüp yöneticilerine de bu bağlamda teşekkür ederim. Bu projeyi milli görev kabul ediyoruz.  Ülke genelinde tüm kulüplerin duyarlı davranması gerekir.”

Sümer, projeyi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile TÜFAD’ın koordineli gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekledi.

-HADİ, BAŞARILAR DİLEDİ-

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, kentte spordaki başarının milli takımlara giden sporcularla ölçüldüğünü, seçmelerin fırsat olduğunu belirterek genç sporculara ve özel maçı yöneten hakemlere başarılar diledi.