Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, il spor merkezleri sayesinde sporla tanışan yüzlerce öğrencinin yaşamını değiştirdiklerini söyledi.

Hadi, Menderes Spor Salonu’nda yaklaşık 3 aydır çalışmalar yapan 200 kadar kız ve erkek Voleybol İl Spor Okulları’nın kapanışına katılarak öğrencilerin eğitimlerinin yanı sıra sporu da önemsemeleri istedi. Spor yapan öğrencilerin özgüvenlerini kazanacağını ve sağlıklı olacağını, derslerinde başarı göstereceğini, paylaşmayı, galibiyeti ve yenilgiyi öğreneceklerini anlattı.

Öğrencilere zaman ayırarak spora yönlendiren bilinçli velilere teşekkür eden Hadi, şöyle devam etti:

“Geçen yıl olduğu gibi 28 branşta 47 bin öğrenci ile açtığımız il spor merkezlerinde Türkiye genelinde İstanbul, İzmir, Bursa gibi illeri geride bırakarak nüfus yoğunluğuna göre birinci olduk. Özellikle voleybolda deneyimli antrenör Fehmi Gerdan, diğer bölge ve fahri antrenörlerin çabalarıyla sporla tanışan yüzlerce öğrencinin yaşamını değiştirdik. İl Spor Okulları’nda sporun temel bilgilerini alan öğrenciler kendilerini geliştirerek kulüplerde, milli takımlarda kentimizi temsil edeceklerine inanıyorum. Sporda devamlılık ve süreklilik şart. Emeği geçen antrenörlere ve diğer görevlilere teşekkür ederim.”

Voleybol Antrenörü Fehmi Gerdan, Adana’nın yanı sıra Karataş İlçesi’nde de voleybol il spor okulu açtıklarını belirterek, kendilerine tesis, ulaşım, malzeme ve diğer konularda destek veren Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür etti. İl Spor Okulu öğrencileri de çiçek verdi.

-MİLLİ SPORCU AYBÜKE KAPANIŞ TÖRENİNE KATILDI-

Geçtiğimiz yıllarda Voleybol İl Spor Okulu’nda yetişen, daha sonra Adana Gökyüzü Spor Kulübü’nde gelişen ve son 5 yıldır Türkiye’nin ünlü kulübü Eczacıbaşı Spor Kulübü’nde forma giyen Aybüke Özdemir’de kapanış töreninde arkadaşlarını ve antrenörlerini yalnız bırakmadı.

Antrenör Fehmi Gerdan, sporcu bir aileden gelen Aybüke Özdemir’in henüz 18 yaşında olduğunu, ayrıca 17 kez yıldız ve genç milli takımda forma giydiğini, Aybüke Özdemir ile gurur duyduklarını , il spor okuluna katılan tüm öğrencilerin aynı başarıyı yakalayabileceğini sözlerine ekledi.