Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, çağdaş tesisleri ve ekip çalışmasıyla Adana’yı yüzme ile sutopunun merkezi yapacağını söyledi.

Hadi, Sutopu Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi  ve Adana Çınarlıspor Kulübü Kurucusu Zafer Çakırgil, Sutopu Federasyonu İl Temsilcisi Ertunç Tansuğ, Çınarlıspor Kulübü Antrenörü Sami Akgöz, Kurtuluşspor Kulübü Antrenörü Adnan Sanrı, Havuzlar Amiri Selçuk Babacan’ı makamında kabul ederek, Sutopu Federasyonu tarafından gönderilen plaketi kabul etti.

Hadi,  geçen hafta U13 Sutopu Milli Takım Kampı ile Büyük Erkekler 2. Lig 2. Devre müsabakalarında organizasyon konusunda gösterdiği başarı nedeniyle Sutopu Federasyonu Başkanı Vedat Akgün’ün  gönderdiği plaket için teşekkür ederek, spora hizmetin görevi olduğunu söyledi.

Geçmiş dönemlerde yüzme ve sutopunda Adana’nın önemli bir yerde bulunduğunu hatırlatan Hadi, aynı başarıları yakalamak için çalışmalar başlattığını belirterek, şöyle devam etti:

 “Ulusal ve uluslararası müsabakalarda sporcu, antrenör ve kulüplerin neye ihtiyacı bulunduğunu yakından biliyorum. Geçen hafta hem kentimizde 6 gün kamp yapan U13 Sutopu Milli Takımı, hem de 4 gün devam eden 2. Lig 2. Devre Sutopu maçlarında tesisin hazırlanması ve diğer konularda her zaman olduğu gibi görevimizi yaparak Adana misafirperverliğini gösterdik.  Geçtiğimiz haftalarda 600-700 kadar sporcunun katılımıyla kentimizde gerçekleştirdiğimiz Kulüplerarası Anadolu Kupası Yüzme final müsabakalarına ev sahipliği yaptık “

-ÇAKIRGİL: “SPORCU VE KULÜP SAYISINDA ÖNEMLİ ARTIŞ VAR”-

Ziyaret sırasında konuşan Sutopu Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Çakırgil, Fazlı Bayram Hadi’nin yüzme ve sutopuna ayrı bir önem verdiğini, kulüplerin tüm taleplerini karşıladığını, bu nedenle sporcu ve kulüp sayısında önemli artışlar yaşandığını söyledi.

Çakırgil, Adana’ya müsabakalara gelen takımların tesis, organizasyon ve havuz görevlilerinin yaklaşımından dolayı kentten mutlu ayrıldıklarını, yakın gelecekte Adana’ya uluslararası müsabaka vermeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Konuşmalar sonra Sutopu Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Çakırgil, İl Temsilcisi Tansuğ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi’ye, Sutopu Federasyonu tarafından gönderilen plaketi verdiler.