Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, spora yön veren Beden Eğitimi Öğretmenlerin hakkının ödenemeyeceğini söyledi.

Hadi, Adana Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği yöneticilerini makamında kabul etti. Sporun temelini oluşturan Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile ortaklaşa projeler üreterek kentte sporu yaygınlaştıracaklarını kaydetti.

Okulları sporla buluşturduklarını, tesis, malzeme ve diğer sorunların çözümünde önemli destek verdiklerini ifade eden Hadi, “Okullara spor malzemesi konusunda desteklerimiz sürüyor. Öğrencileri spora yönlendirip, kötü alışkanlıklardan uzak tutuyoruz. Hedefimiz, geleceğimizi emanet edeceğimiz sağlıklı, zeki ve ahlaklı öğrenciler yetiştirmektir. Bu kapsamda Beden Eğitimi Öğretmenlerin hakkını ödeyemeyiz” diye konuştu.

-“SONUÇ ODAKLI PROJELER ÜRETİYORUZ”-

Hadi, sonuç odaklı projelerin üretilmesi gerektiğini, Adana olarak sporda altyapının oluştuğunu ifade ederek şöyle devam etti:

“Statlara sentetik pist ve ışıklandırılma yaparak gece maçı oynanacak duruma getirdik. Mevcut tesislerin yanı sıra 33 bin kişi kapasiteli çok amaçlı stat, 7 bin 500 kişi kapasiteli spor salonu, 2 bin 500 kişi kapasiteli kapalı yüzme havuzu ile olimpik ölçülerde atletizm pisti yapılıyor. Hedeflerinin gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmak ve spora kanalize etmek. Atletizm Kamp Eğitim Merkezi yabancı ülkelerin ve milli takımların gözdesi haline geldi.”

Ziyarete, Okul Sporları Birim Sorumlusu Nida Kaya, Okul Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Kamil Dikici, Adana Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği Başkanı Kemal Kırım, Başkan Yardımcısı Özgür Kaplan, Sekreter Tayyar Gider, üyeler Sinan Kılkış ile Yasin Gülbahçe katıldı.