Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen “Tecrübe Konuşuyor Projesi”  kapsamında alanlarında tanınmış, tecrübe sahibi isimler Adana’da gençlerle bir araya gelerek bilgi ve birikimlerini paylaştı.

 “Tecrübe Konuşuyor Projesi” kapsamında Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Hipokrat Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğin  moderatörlüğünü Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) Spor Spikeri Erdoğan Arıkan’ın yaptığı, konuşmacı olarak da Türk Halk Müziği Ses Sanatçısı Orhan Hakalmaz ve Gazeteci Orhan Ayhan Adana’lı öğrencilerin sorularını yanıtladı.

-HAKALMAZ, BAĞLAMASIYLA MİNİ KONSER VERDİ-

Daha sonra Hakalmaz, Yeşil Ördek Gibiyim, Kesik Çayır, Kara Tren, Zahidem ile Adana Köprü Başı şarkılarını seslendirdi.

Etkinliğe, Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hasan Davulcu, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Kazım Tekin, Seyhan Gençlik Merkezi Müdür Vekili Umran Öz, Yüreğir Gençlik Merkezi Müdür Vekili Eyup Çelikoğlu, Olimpiyat Madalyalı Milli Boksör Turgut Aykaç, Manş Denizi’ni rekor kırarak geçen Milli Yüzücü Erdal Acet ile yine Manş Denizini Türkiye’den ilk geçen kadın unvanına sahip Nesrin Olgun Arslan, Okul Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Kamil Dikici ve Gençlik Merkezi liderleri, üyeleri, il temsilcileri, antrenörler ile sporcular ve spor kulübü yöneticileri katıldı.

Bu arada, etkinlik sonunda Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hasan Davulcu, Erdoğan Arıkan, Orhan Hakalmaz ve Orhan Ayhan’a  Adana’yı simgeleyen armağan vererek katkılarından dolayı teşekkür etti. Davulcu, etkinliğin 81 il hatta ilçelere kadar yaygınlaştırmayı hedeflediklerini  kaydetti.

-DAVULCU, ÜYELERLE MASA TENİSİ OYNADI, DİKSİYON KURSUNA KATILDI-

Etkinlik öncesinde Seyhan Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden Genel Müdür Yardımcısı Davulcu’yu burada, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi karşılayarak gençlik merkezinin faaliyetleri hakkında bilgi aktardı.

Gençlik Merkezi liderleri ve üyeleriyle bir süre sohbet eden Davulcu, üyelerle masa tenisi oynadı ve diksiyon kursuna katıldı.