Kano Federasyonu faaliyet programında yer alan “Kano Milli Takım Seçmeleri” Seyhan Baraj Gölü, Çukurova Üniversitesi  Kayıkhanesi’nde gerçekleştirildi.

Kano  Federasyonu Adana İl Temsilcisi Tolga Çelik, seçmelere  Adana ile Sakarya illerinde kayıtlı olan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) sporcularının yanı sıra, Adana, Antalya, Köyceğiz, Rize ve Sapanca bölgesinden 60 kadar sporcunun katıldığını söyledi.

Seçmelerde dereceye giren sporcuların  26 Ocak-27 Şubat tarihleri arasında Antalya’da yapılacak Milli Takım Hazırlık Kampı’na katılmaya hak kazandıklarını belirten Çelik,  “Özellikle Adana ve Sakarya’da TOHM’a kayıtlı sporcular değerlendirildi. Ayrıca, burada dereceye giren sporcularla kamp ve ikili müsabakalar yaparak Ağustos ayı içinde İtalya’nın Milano Kenti’nde gerçekleştirilecek olan Dünya Kano Şampiyonası ve Olimpiyat (A) Barajı müsabakalarına katılacaklar” dedi.

Bu arada, müsabakaları Kano Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Sami Mengütay ile Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’de izledi.