Adana Sümer Öğrenci Yurdu Halı Sahası’nda başlayan ilk maça Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ın atışı ile start verildi. Yüreğir Kültür Merkezinde açılış töreni ve malzeme dağıtımı yapılmasının ardından 12 Kasım 2019 saat 17.30’da Sümer Öğrenci Yurdu Halı Sahası’nda ‘Kuzey Yıldızı ile Mesleki Eğitim 2’ arasında oynanan ilk müsabakada; Kuzey Yıldızı Takımının attığı 1 gole karşılık,  Meslek Eğitim-2 takımı 13 gol atarak rakibine karşılık farklı bir şekilde mağlup oldu.

Turnuvanın ikinci maçında ise Aslanlar Takımı, Çıraklar Takımını 6-4 yenerek turnuvaya devam etme şansını yakaladı.

Ataşbak, “Sanayinin Çırakları Adana’mızın Birer Yıldızları olacak”

Turnuvaya start veren Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak,  şunları söyledi: “Öncelikle turnuvaya katılan Mesleki Eğitim gören ve sanayide çırak olarak çalışan tüm sporcu kardeşlerimi kutluyorum. Amacımız bu proje ile yapacağımız sportif faaliyetle gençlerimizi yorucu, meşakkatli çalışma programlarından bir nebze de olsa uzaklaştırmak ve onlara eğlenceli bir ortam hazırlamaktır. Proje sonunda da gençlerimizin Adana’mızın birer parlayan yıldızı olacaklarına ve birçok alanda bizleri gururlandıracaklarına inancım tamdır diyen Ataşbak, müsabakalara katılacak olan tüm sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum.” Dedi.

Turnuvanın ikinci günü saat 17.30’da Mobilya- Yıldızlar adlı takımlar ile ikinci maç saat 18.30’da Mavi Cephe ile Gençlik Takımı arasında yapılacak maçlarla devam edecek.