Yüreğir Serinevler Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalar oldukça çekişmeli geçti. Ayrıca yarışmalara öğrenci velileri ile sporseverler büyük ilgi gösterdi. Yarışlara Gençlik ve Spor Kulübü cimnastik sporcularının yanı sıra özel jimnastik kulüplerinin sporcuları da katıldı.

Dereceye giren sporcularımızın Türkiye Okullar arası Aerobik Cimnastik Şampiyonasında İlimizi temsil etmeye hak kazandıkları belirten Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır, İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a desteklerinde dolayı teşekkür etti. Bahadır ayrıca yarışlarda başarılı olan sporcuları ve onları yalnız bırakmayan aileleri de tebrik etti.

Dereceye giren sporculara ödüllerini Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır, antrenörler, hakemler, okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri verdi.

Yarışmanın sonunda Genç Kızlarda; Özel Mektebim Bilfen Lisesi öğrencilerinden Talya Sara Yılmaz birinci, Şehit Ahmet Mehmet Oruç Spor Lisesinden Ayşe Naz Dağ ikinci, Adana Ticaret Odası Anadolu Lisesinden Aslı İnci Özdil üçüncü ve Özel Başkent Okulları Lisesinden Tenzile Beyhan dördüncü oldu.

Küçük Kızlarda; Şehit Halit Yaşar Mine Ortaokulu öğrencilerinden Yağmur Şimşek birinci olurken Gülce Çardak ise ikinci oldu. Şehit Mehmet Fatih Ongun Ortaokulundan Aysel Kayan üçüncü, Akkapı Şehit Kemal Yüzgeç Ortaokulu öğrencisi Irmak Türkkan dördüncü oldu.

Yıldız Kızlarda; Özel TED Ortaokulu Öğrencilerinden Eylül Zeynep Dombak birinci, Öğretmen Zeynep Erdoğdu Ortaokulundan Cansu Gezer ikinci, Özel Doğa Koleji Ortaokulundan Defne Naz Yaşar üçüncü ve Özel Süheyla Tokyay Ortaokulundan İlayda Aslan dördüncü oldu.