Türkiye Gençlik Vakfı Adana İl Yönetim Kurulu İl Başkan Yardımcıları Burak Gülmez ile Ahmet Karaca, 10-12 Ocak 2020 tarihlerinde düzenledikleri 3. Adana 5 Ocak Karate Kurtuluş Kupası etkinlikleri kapsamında kendilerine sınırsız destek sağlayan Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Gülmez, “Gençlik ve Spor İl Müdürümüz TÜGVA olarak yaptığımız tüm sportif etkinliklerinde bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Gerek tesis gerekse malzeme konusunda destekleri esirgemedi. TÜGVA ailesi olarak İl Müdürümüz Ataşbak’a İlimizde gerçekleşen Karate Şampiyonasına vermiş olduğu katkılardan dolayı ayrıca şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.   

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Ataşbak, Adana TÜGVA yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Türkiye’de yarına yön verecek kapasitede lider nitelikli gençler yetiştirilmesinin önemine değinen Ataşbak, “En büyük yatırım gençlerimize yaptığımız yatırımdır. Topluma yön verecek gençlerin yetişmesi yarınlarımıza umut olması gerekiyor. Bizler bu konuda her türlü desteğe hazırız. Bizden ne bekleniyorsa, yerine getirmeye hazırız” şeklinde konuştu.

Ziyarette ayrıca Gençlik ve Spor Şube Müdürlerinden Metin Yavuz’da hazır bulundu.

TÜGVA Yönetimi, ziyaretin anısına İl Müdürü Ataşbak’a plaket takdim etti.