Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, çağdaş tesislerde sporcuları ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Sekronize Milli Takım kampını ziyaret eden Ataşbak, Atatürk Yüzme Havuzu'nda sporcularla sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ataşbak, Adana’nın tesis zengini olduğunu, hava koşulları ve çalışma ortamının iyi olması nedeniyle tüm federasyonların kentte kamp yapmayı arzuladıklarını ifade etti.

Sekronize Milli Takım Antrenörü Mashchuk Nataliya, tesislerin çok modern olduğunu kamp için ideal ve doğru bir kenti tercih ettiklerini, kampın 4 Temmuz Cumartesi gününe kadar süreceğini belirtti.

Tesis, çalışanlar ve diğer antrenörlerden destek aldıklarını belirten Nataliya, "Rıza Salih Saray, 100. Yıl ve Atatürk havuzlarının yan yana ve derin olması bizlerin çalışmalarını daha da kolaylaştırıyor. Burada hem görevliler, hem de bölge yüzme antrenörleri çok sıcak kanlı. Rusya'nın Kazan kentinde yapılacak olan Dünya Şampiyonası'na burada hazırlanıyoruz. İleri ki haftalarda küçükler sekronize milli takımına da burada kamp yaptırmak istiyorum. Çünkü burada çalışma ortamı ve koşullar çok iyi" diye konuştu.

-KAMPTA 4 SPORCU BULUNUYOR-

Bu arada hazırlık kampında sporcular Yağmur Ceylan Demirci, Gökçe Akgün, Defne Bakırcı, Mısra Gündeş bulunuyor.

Ayrıca kampı ziyarete, Yüzme Federasyonu İl Temsilcisi Pervin Bulut, Havuzlar Tesis Amiri Selçuk Babacan, Yüzme Antrenörü Nesrin Olgun Arslan'da hazır bulundu.