Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Sutopu Federasyonu’ nun faaliyet programında yer alan “Türkiye Minik Erkekler Sutopu Türkiye Şampiyonası”nın Adana’da yapılmasını sağlayan Sutopu Federasyonu Başkanı Vedat Akgün’e teşekkür etti.

Ataşbak, Atatürk ve 100. Yıl Yüzme Havuzu’nda  bugün 29 kulüpten 600 erkek sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen sutopu müsabakalarını izleyerek, federasyon yöneticileri, antrenörler, hakem ve diğer görevlilerle sohbet ederek organizasyonun aksamaması için tüm önlemlerin alındığını söyledi.

 Federasyon Başkanı Vedat Akgün ile yönetim kurulu üyeleri ve milli takım antrenörlerinin yarın Adana’da olacağını ifade eden Ataşbak, şöyle devam etti:

 “Adana’da 4 gün sürecek olan minikler sutopu Türkiye şampiyonasını festival, şölen havasında gerçekleştirecek. Yoğunluk nedeniyle aynı anda hem Atatürk, hem de 100. Yıl Yüzme Havuzlarında gerçekleştiriliyor. Federasyon yetkilileri, turnuvayı müsabakadan öte yetenekli sporcuları belirlemek ve bu sporcuların deneyim kazanması, gelişiminin sağlanması ve bir üst kümede oynamalarına fırsat yaratmak olarak açıklıyorlar. Şölen havasında geçecek turnuvaya 600 sporcu katılıyor. Hakem, antrenör ve yöneticilerle bu sayı 800 kişiyi bulacak. Bunlara Adana konukseverliğini göstereceğiz. Oteli, konaklaması, ulaşımı, lokantasıyla başka anlamda kentimizde spor turizmi yaşanacak. Bizlere güvenerek organizasyonu Adana’ya veren Sutopu Federasyonu Başkanı Vedat Akgün ile yönetim kuruluna teşekkür ederiz.

-ATAŞBAK VE HAVUZ GÖREVLİLERİNE TEŞEKKÜR-

Yüzme Federasyonu Koordinatörü Seyfettin Şahan, Federasyon Merkez Hakem Kurulu Üyeleri Cemil Yıldırım, Cem Filiktaş ve Tayfun Gerek, 2 havuzda gerçekleştirilen organizasyonun mükemmel olduğunu belirterek, tüm sorunların anında çözümünde destek olan ve kendilerini yalnız bırakmayan İl Spor Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Havuzlar Sorumlusu Selçuk Babacan ile havuz görevlilerine teşekkür ettiler.

Turnuva 6 Eylül Pazar günü sona erecek.