Adana Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD)Adana şubesi yönetim kurulu üyeleri tarafından düzenlenen yemekte buluştu.

Ataşbak, İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen yemekte yaptığı konuşmada, Adana’da futbolun yükünü çeken hakemlere büyük önem verdiklerini, hakemliğin zor ve özveri gerektiren bir görev olduğunu belirterek, yeni sezonda tüm hakemlere başarılar diledi.

TFFHGD Adana Şubesi Başkanı Berkan Püsküller, davetlerini kırmayarak yemeğe katılan herkese çok teşekkür etti.
Dernek olarak bu tür faaliyetlere büyük bir önem verdiklerini belirten Başkan Püsküller, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana yaptığımız çalışmalar ortadadır. Aynı ciddiyet ve sorumluluk içerisinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Eğitim çalışmalarına daha fazla önem vererek klasmanda ki hakem sayısını artıracağız” diye konuştu.

Bu arada, menüde bulunan pilav üstü kavurma yemeğinden, hakem ve gözlemcilerin yanı sıra İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi’nde bulunan sporcular da yiyerek, hem İl Spor Müdürü Ataşbak’a , hem de Şube Başkanı Püsküller’e teşekkür ettiler. 

-YEMEĞE KİMLER KATILDI-                                                                                          

Spor ve hakemlikte anıların konuşulduğu yemeğe, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Hüseyin Özçelik, TFFHGD Adana Şube Başkanı Berkan Püsküller, TFF Adana Bölge Müdürü Akif Oflaz,  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Başkanı Ali Gülleri, Futbol İl Temsilcisi Mehmet Çiftçi, Spor Şube Müdürleri Halit Yılmazel, İsmet Atlı  Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Murat Adıgüzel, Karataş İlçe Müdürü Mehmet Büyüktatlı, Süper Lig Hakemi Caner Ak, Adana bölge hakemleri ve gözlemciler ile güreş eğitim kampında  kalan öğrenciler katıldı.