Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Kıck Boksa yaptıkları yatırımların meyvesini almaya başladıklarını söyledi.

Ataşbak, geçtiğimiz haftalarda İspanya’nın San Sebastian Kenti’nde gerçekleştirilen “Gençler Kıck Boks Avrupa Şampiyonası”nda Altın madalya alan Elif Aybike Benli, Antrenör Alparslan Benli ile Kıck Boks Federasyonu İl Temsilcisi Şehmus Baysal’ı makamında kabul etti.

Uzak Doğu sporlarında patlama yaşandığını, 2 spor salonunu bu spor dallarına tahsis edildiğini,başarılı sporcu ve kulüpleri desteklemeyi sürdüreceklerini, malzeme, ulaşım ve diğer konularda da yardım edeceklerini  ifade eden Ataşbak, konuşmasında şunlara yer verdi:

“İspanya’nın San Sebastian Kenti’nde gerçekleştirilen müsabakada kentimizin sesini duyuran sporcuları ve bunları müsabakalara hazırlayan antrenörleri kutluyorum. Uzak Doğu sporlarına ve Kıck Boks’a büyük yatırımlar yaptık. Bunun meyvelerini almaya başladık. Dileğimiz Kıck Boks’un olimpik spor olmasıdır. O zaman Adanalı yetenekli sporcular uluslararası müsabakalardan bu günkü gibi madalyalarla döneceklerine inanıyorum.”

-BAYSAL:“BAŞARIYI ATAŞBAK'A BORÇLUYUZ”-

Kıck Boks Federasyonu İl Temsilcisi Şehmus Baysal, başarıyı tüm sorunların çözümünde destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'a borçlu olduklarını kaydetti.

Kıck Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı’nın yakın zamanda önemli bir organizasyonu Adana’ya vereceğini belirten Baysal, “Ataşbak'ın  bizlere katkısı asla inkar edemeyiz. Son yıllarda sporcu ve kulüp sayımız arttı. Ayrıca, her gittiğimiz müsabakadan madalyalarla dönüyoruz. Özellikle tesis ve malzemeler eksikliklerimiz giderildi, çalışma koşullarımızda önemli iyileştirmeler oldu. Daha çok çalışarak kentimizin sesini Türkiye ve Dünya'ya duyurmayı hedeflemekteyiz” diye konuştu.

Toplantıda, İspanya’nın San Sebastian Kenti’nde kilosunda birinci olan Elif Aybike Benli, Milli Takım Antrenörü Alparslan Benli, Adana  Gençlikspor Kulübü Başkanı Dt.Ahmet Bozan,ve Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Şekeroğlu ile Bölge Antrenörü İzzettin Altun' da hazır bulundu