Çukurova Genç İşadamları Derneği (GİAD) tarafından 16. düzenlenen “Çukurova GİAD Uluslararası 14 Yaş Tenis Turnuvası” başladı. Turnuvaya 12 ülkeden toplam 138 kız ve erkek sporcu katılıyor.

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları (ATDSK) Kortları’nda gerçekleştirilen turnuvanın açılış töreninde konuşan Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, ATDSK’nün yıllardır milli takımlara tenisçi kazandırdığını, bunun en büyük kanıtının dünya sıralamasında önemli yerleri bulunan Çağla Büyükakçay ile İpek Soylu’nun olduğunu belirterek, Kulüp Başkanı Ali Refah Keskin ve diğer emeği geçenleri kutladı.

Vali Yardımcısı Çakır, bir hafta sürecek turnuvaya Türkiye’nin yanı sıra, Türkiye, Almanya, Azerbaycan, Bulgaristan, Cezayir, Fransa, Gürcistan, Macaristan, Polonya, Romanya, Ukrayna ve Ürdün’ün katılmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, turnuvaya sponsorluk yaparak destek veren Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya’ya teşekkür etti.

-ATAŞBAK: “ATDSK TENİSTE LOKOMOTİF GÖREVİ YAPIYOR”-

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, ulusal ve uluslararası müsabakalarda tüm branşlarda Adanalı sporcuların önemli başarılar elde ettiğini, teniste lokomotif görevi yapan ve onlarca sporcuyu milli takımlara kazandıran ATDSK yöneticileriyle koordineli çalıştıklarını belirterek her türlü desteği verdiğini söyledi.

Konuşmalardan sonra, turnuvanın pastasını Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Çukurova Kaymakamı Dr. Mehmet Ali Özkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin ve diğer yetkililer kestiler.